Sumaišykite Easter Bunny Kiaušinių Jauniklį Perleisti Lapas Šokolado Meringues Apdailos Cukraus Antspaudas Popieriaus Tortas Dekoravimo Įrankiai


Žymos: dekoro velykų, paminkštintas tortas antspaudas, pušis antspaudas, abėcėlė tortas antspaudas, velykų pelėsių, šokolado įvyniojimas, popieriaus perdavimo pyragas, didįjį velykų triušis, vištienos velykų, tortas dizaino įrankis.

€6.20
  • Yra sandėlyje
  • p12127


1.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.

2.Jei praėjus 60 dienų ( Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime.

3.Prašome don ' t make ginčus 60days (Brazilija 90 dienų), tai yra nemalonu.Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį.

4.Dėl mūsų dauguma produktų yra vestuvės/šalis, produktai , pristatymo data yra labai svarbu visiems, todėl prašome patvirtinkite savo vestuves/šaliai dienos atsargiai, jei turite ne daugiau laiko, mes norėtume patarti jums pasirinkti išreikšti, o ne kinija paštu , galite gauti paketą, per 5-10 dienų, jei pasirinksite express, mes pasirinkti pigesnį išreikšti jums.

Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.

Sumaišykite Easter Bunny Kiaušinių Vištienos Perdavimo Lapo Šokolado Meringues Apdailos Cukraus Antspaudas Popieriaus Tortas Dekoravimo Įrankiai

Medžiaga: plastiko lapo ir cukraus miltelių dydis: A4 dydžio(20x30cm) ,skersmuo nuotrauka:2,5 cm Įpakavimas: 1pc/set arba 10vnt/set

PASTABA :jei pasirinksite 10vnt dizainas,ir ne mums pasakyti, kas būtų u like,mes atsiųsime jį atsitiktinai

Laikymas: Sausoje,Vėsioje,Plomba (NEREIKIA šaldytuvas)

Kaip naudoti perdavimo knyga(kaip video rodo):

1. Sumaišykite cukraus ir kiaušinių baltymus į nedidelį puodą.

2. Pastatykite puodą su mišiniu į bain-marie 10 minučių, sumaišykite vieną kartą, o tol, kol mišinys tampa skystas ir tu nebegali jaustis cukraus grūdus į jį.

3. Sausas apačioje nedidelį puodą ir perkelkite mišinį į maišytuvo dubenį ir pradėti whisking tol, kol ji tampa labai storas (apie 6-7 minutes).

4. Sustabdyti maišytuvas, pridėti miltinio cukraus ir lėtai vėl maišant apie 2 minutes, kol mišinys tampa labai stabilus.

5. Perkelkite mišinį į konditerijos maišelį, organizuoti Cukraus Antspaudą ant savo orkaitės skardą (šiurkščiavilnių puse į viršų) ir pradeda vamzdynai.

6.Kepkite bent 120 minučių esant 80°C (176°F).

7.Visada su Važinėti krosnies ugnies, kol cukraus bučiniai yra sausas ir viduje, ir išorėje.

8. Kai bus tam pasirengusi, išimkite iš orkaitės ir iš karto atskirti cukraus bučiniai.

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!


  • Tipas: Pyragas Įrankiai
  • Medžiaga: Popierius
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Perkėlimo popierius
  • Sertifikavimo: SGS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: sumaišykite modelio perkėlimo popierius
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nepadori Nuotrauka: No


Goloshchapekax
2020-12-23
5/5
Ještě nevyzkoušeno

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai